WOKKIE HOUSE

WOKKIE HOUSE Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1016 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wokkie House. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 23:40 Man this thai food wasnt good at all; i got the tummy pains right after, and the flavor was excessively sweet (steak non spicy wok option) Blacklisted, sorry
21 jun 2022 om 17:24 Bezorging was snel, maar eten een tegenvaller. Vooral noedels, amper groenten en kip. En de paksoi die we betaald hebben zat er niet bij. Ook erg duur voor wat je krijgt. Helaas niet voor herhaling vatbaar.
21 jun 2022 om 7:42 Bezorgtijd was 85 minuten. Het was niet lekker. Smoothie was heel zuur. Champignons waren half rauw. Boontjes waren hard. "Baby mais" was geen baby mais! Maar normale maiskorrels. Veeeel te veel saus, het was bijna soep, intens zoet daardoor.
19 jun 2022 om 23:48 Zeer tevreden
19 jun 2022 om 22:09 Was erg lekker
14 jun 2022 om 22:39 Heeeerlijke wok! Super bedankt en tot snel.
14 jun 2022 om 1:02 Delivery said 30’, turned out one hour
13 jun 2022 om 14:19 Bij het plaatsen van de bestelling was de bezorgd tijd 20 tot 45 minuten, uiteindelijk hebben we meer dat 90 minuten gewacht. Inmiddels was ik alsnog gaan koken om toch eten te hebben. 1 uur en 40 minuten gewacht voor het eten kwam. Het was heerlij
11 jun 2022 om 9:20 Super lekkere wok & snacks. Bezorging duurde iets langer, maar moesten ook helemaal naar Haarlem komen
11 jun 2022 om 1:47 Heeeeerlijk! Precies wat je nodig hebt voor een nachtdienst werken. Warm eten veel eten en vriendelijke en snelle bezorging. Hier ga ik vaker bestellen!!!!
5 jun 2022 om 9:17 1 item was not delivered. Called the restaurant. It was left in the van and courier can deliver in 5-10 mins time. But as it was already past midnight. Request cancellation of the item. Provider did as requested and process of refund is in place
1 jun 2022 om 19:37 Eten was lekker, bezorgtijd belabberd, 40 minuten later dan aangegeven. BAH!!