WOKKIE HOUSE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1079 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wokkie House. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 21:29 Het eten was echt goeie, maar meer dan 2 uur wachten op een maandag… beetje 3ayak man.
20 nov 2022 om 20:04 Excellent freh food as always: Nice and spicy!
19 nov 2022 om 22:04 Opmerkelijk lekker, goed op smaak, fijne verse ingrediënten en wat ik zeer kan waarderen: keuze van bruine rijst
16 nov 2022 om 1:52 Very good customer service - the chef was going to do overtime to ensure I got my food :)
13 nov 2022 om 14:57 Ik heb meerdere wokgerechten geprobeerd maar deze is voor mij een duidelijke winnaar, ingrediënten met mate en desondanks komen ze terug in de smaak. Alleen had ik voor pittigere saus moeten kiezen. Good job!
11 nov 2022 om 21:49 Top! Jullie verdienen zeker 5 STERREN
10 nov 2022 om 21:39 Eten was weer heerlijk, warm en vers. Je zou bijna denken dat het eten voor mn deur vers bereid wordt en dat jullie dan aanbellen.
4 nov 2022 om 7:46 Ondanks dat de bestelling wat later aankwam was het goed warm, netjes ingepakt, compleet en lekker!
2 nov 2022 om 20:10 Lekkerrrrrrrr
2 nov 2022 om 18:20 Verschillende noedels geprobeerd. Alles kwam snel en nog heet en smaak was goed, alle ingrediënten goed te proeven met knapperige stukjes broccoli.
31 okt 2022 om 21:43 Heerlijk eten zoals altijd!
31 okt 2022 om 21:01 Nog steeds de lekkerste wok van NL! Bedankt.